Eagle Manager's Retreat 2018 komt naar huis om het 40 jarig bestaan van Forever te vieren! Zorg dat je er bij bent in Phoenix, Arizona.

Om het veertigjarige bestaan te vieren, is Forever trots om deze groep Top FBO’s in de periode van 7 t/m 13 oktober 2018 te verwelkomen bij de thuisbasis van ons bedrijf - Phoenix, Arizona

Dit is hét moment om u te kwalificeren als Eagle Manager! Stel u voor naar het hart van de Forever business te gaan, de plek die Rex en het Executive Team thuis noemen. Dit is waar de Forever producten tot leven komen, waar nieuw beleid en nieuwe ideeën worden ontwikkeld --een Eagle Managers’ Retreat dat u niet wilt missen!

Naast de geschiedenis en de “spirit” van het hoofdkantoor, is Phoenix tevens de thuisbasis van Forever Nutraceutical. Onze 25.000 vierkante meter tellende productiefaciliteit die velen binnen de industrie ons benijden. Elk jaar produceren we meer dan twee miljard tabletten, twintig miljoen flessen, twee miljoen cases en meer dan twee miljoen kilo kruiden, vitaminen, mineralen, aminozuren, vitale voedingsstoffen, bioflavonoïden en eiwitten. Forever Nutraceutical is een van de plekken waar u Forever's toewijding aan kwaliteit kunt ervaren - één van de vele zaken die ons onderscheiden van andere bedrijven binnen de branche.

Hier vindt u meer informatie over hoe u zich kunt kwalificeren voor het Eagle Manager's Retreat.
EMR18