OCT 7-13

To celebrate 40 years Forever, we are proud to welcome all Eagle Managers to our home from October 7-13, 2018.

OCT 1-30

Those that qualify for Eagle Manager also qualify for Eagle Manager’s Retreat at a beautiful destination around the world. At EMR, Eagles have access to training from Forever’s Global Leadership and Executive Teams as well as the opportunity to network and share best practice from around the world! Qualification runs from May 1, 2018 - April 30, 2019.

APR 22-30

A 40. évforduló alkalmából a Forever hazatér! Csatlakozz hozzánk #FGR18 Dallas, Texas.

OCT 1-5

Képzelj el egy hajót, amelynek fedélzetén több száz Forever Üzleti Partner együtt vesz részt életre szóló utazáson! Szállj fel Te is fedélzetre, ahogy új magasságokba hajózunk, miközben a legjobbaktól tanulhatunk a hálózatépítésről, valamint szórakozásban is részünk! A Forever a legjobbat nyújtja számotokra.

APR 2-10

Találd meg az óázisba vezető utat – Dubaiba, hogy részt vehess az #FGR17-n! Készülj fel egy életre szóló élményre! A Global Rally és Chairman’s Bonus minősültjei számára biztosítjuk az utat Dubai-ba 2017-ben. Te ott leszel velünk?

SEP 16

Gyere velünk Te is a festői Costa Navarinoba, Görögországba és legyél ott a 2016-os Eagle Manager's Retreat-en! A minősült Eagle Managerek 4 napot tölthetnek a világ egyik leglélegzetelállítóbb helyén, ahol tréningeken, egyéb szabadidős programokon vehetnek részt és megismerkedhetnek hasonló vezetőkkel.

APR 17-25

Ne hagyd ki ezt a máshoz nem hasonlítható élményt! A 2016-os Global Rally Johannesburgban kerül megrendezésre, Dél-Afrikában! Tűzd ki ezt a célt és minősülj hogy top vezetők által tartott képzéseken vehess részt és elsőként értesülhess az új termékeinkről, eszközeinkről és sok minden másról!

SEP 21-27

Csatlakozz hozzánk a lenyűgöző Cancunba, Mexikóba és vegyél részt a 2015-ös Eagle Manager's Retreat-en. Az Eagle Managerek 4 napon át hasznos tréningeken vehetnek részt, építhetik kapcsolataikat más vezetőkkel, vagy egyéb szabadidős tevékenységekkel tölthetik az idejüket ezen az idilli helyszínen.

APR 19-25

Nagyszerűen éreztük magunkat Szingapúrban! Nemzetközi vezetők által tartott tréningek, a Forever Essential Oils™ termékcsoport bevezetése és minden korábbinál több Chairman’s Bonus csekk kiosztása – semmi máshoz nem hasonlítható az ilyen élmény!

SEP 17-24

A 2014-es Eagle Manager’s Retreat alkalmával számos, a természet által kínált látványosságot tekinthettek meg a résztvevők, többek közt a GLT Ranch-en, a tengerparton, vagy a hegyekben. Az Eagle Managereknek lehetőségük nyílt bepillantást nyerni az Aloe Vera of America központjába Dallas-ban, ahol megtudhatták, hogyan készül a kedvenc termékük!

APR 27-5

A 2014-es Global Rally-n rekordszámmal vettek részt üzleti partnereink. 20 000 Forever üzleti partnerünk minősült, vagy váltott jegyet a londoni O2 arénában tartott rendezvényre. A résztvevők hatalmas shownak és izgalmas bejelentéseknek lehettek tanúi, mint pl. az új Forever FIT programunk. Mindemellett minden idők legmagasabb Chairman’s Bonus összegei kerültek kiosztásra!