Our Terms of Service and Privacy Policy Have Changed
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Service

REX MAUGHAN

Rexet a jobb egészség, a minőségibb termékek és az anyagi függetlenség iránt érzett szenvedélye vezérelte, amikor 1978-ban megalapította a Forever Living Products-ot.
TUDJ MEG TÖBBET

MINDEN ÁLOM ELKEZDŐDIK VALAHOL

1978-ban az arizonai Tempe-ben Rex Maughan egy találkozóra hívta szűk családi és baráti körét, ahol leleplezte azt a saját maga által tökéletesített tervet, melynek keretei közt a legjobb termékeket lehet a közönségnek bemutatni és ajánlani. Olyan termékeket, melyek a hosszan tartó egészséget és a jó közérzetet hivatottak támogatni. A terv pedig az volt, hogy hagyja, a termékek és az emberek, akik használják őket, magukért beszélhessenek.

COMPANY HISTORY

1978-ban inspirációra és kemény munkára alapozva a Forever Living Products ma egy multi-milliós nagyvállalat, amely életeket változtat meg és kozmetikai illetve étrend-kiegészítő termékek százait gyártja és értékesíti világszerte. Több évnyi tapasztalatból, innovatív új ötletekből, szilárd értékekből és a felülmúlhatatlan minőségi rendszerünkből merítve a Forever Living Products új ösvényeket tör magának az elképzelhetetlen siker felé vezető úton.
TUDJ MEG TÖBBET

VERTIKÁLIS INTEGRÁCIÓ

Azáltal, hogy az ültetvények, az Aloe feldolgozása és csomagolása, valamint a raktározás is a Forever saját kezében van, felügyelni tudjuk a minőséget és a költségeket minden lépésnél – kezdve a nyersanyagoknál a mindenki által kedvelt kész termékekig. A növénytől a termékig, végül hozzád!

AZ EMBEREK, AKIK ELŐRE VISZNEK

A Forever Living Products egy olyan vállalat, mely életeket változtat meg. E mögött a vállalat mögött pedig áll néhány olyan ember, akik folyamatosan előre és előre viszik azt. Több éves tapasztalatuk és innovatív új ötleteik segítségével irányítják ezt a dollárban kifejezve is hatalmas értékű vállalatot az elképzelhetetlen siker felé.

ÉRTETEK VAGYUNK ITT