Our Terms of Service and Privacy Policy Have Changed
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Service

TERMÉKEINK

Az Aloe Veráról gondolkodunk …. sokat. Ez a csodálatos növény nemcsak az inspirálója, de az alapja is bőrápolási, kozmetikai, étrend-kiegészítő és személyes higiéniai termékskálánknak. Kutató és fejlesztő csapatunk folyamatos innovációs munkáját ez vezeti, és ennek köszönhetően alkotunk minden évben új és még az eddigieknél is nagyszerűbb termékeket. Gyakran mondogatjuk: „Minél többet tudunk az Aloéról, annál jobban szeretjük.”

SAJÁT ELŐÍRÁSAINK, SZABVÁNYAINK

A Forever életre szóló elkötelezettséget vállalt aziránt, hogy a világon legjobb termékeket kínálja. Ez alatt pedig nem csak a hatásosságot és a költséghatékonyságot értjük, hanem a leges-legjobb megteremtését.
TUDJ MEG TÖBBET

TÚRA -ALOE VERA OF AMERICA

ALOE VERA OF AMERICA

A texasi Dallasban található Aloe Vera of America az Aloe Vera alapú termékeink előállításának alapköve az egész világon. Innen irányítjuk a texasi és Dominikai köztársaságbeli ültetvényeinket, a texasi Missionben található feldolgozó létesítményünket, amely 30 millió liternyi Aloe gélt állít elő évente, valamint a sikeres Aloe Vera termékskálánk gyártását.
TUDJ MEG TÖBBET

I LOVE ALOE

Az AVA világszínvonalú csapata

Az Aloe Vera of America, mint a gyártás, a kutatás-fejlesztés és a világszintű értékesítés szerves része, világszínvonalú szakemberek csapatával dolgozik. Csapatunk tagjai egytől-egyig lojálisak, keményen és a legnagyobb odafigyeléssel végzik munkájukat, sokan közülük már több mint 30 éve. Cégünk szervezeti felépítésének minden szintjén mindannyiunkat büszkeséggel tölt el az a tény, hogy lényeges szerepet játszhatunk a világ legfantasztikusabb termékeinek megalkotásában és létrehozásában. Mottónk: Ez egy jó nap, jól elvégzett munkája!