SWEAT TODAY, SMILE TOMORROW

Sporten, dat is iets dat de meesten van ons wat meer willen doen. Al het begin is moeilijk, maar volhouden doorgaans des te meer. Bent u iemand die nooit sport? Of bent u nog maar net wakker geworden uit uw winterslaap? Laten we beginnen!

Wat wilt u bereiken?
Het is belangrijk om van te voren te bedenken wat u wilt bereiken. U kunt dan namelijk uw training op de gestelde doelen aanpassen, zodat u het snelst resultaat zult ervaren. Als u wilt afvallen is cardio, beweging met een hoge intensiteit, een goede keuze omdat u hiermee effectief vet verbrandt. Denk bijvoorbeeld aan zwemmen, hardlopen of squash. Met krachttraining bouwt u spiermassa. Is dat uw doel? Kies in dat geval bijvoorbeeld voor trainen met gewichten.

Als u een medische aandoening of fysieke klachten heeft is het van belang altijd eerst bij uw behandelend arts te informeren voordat u aan een sport begint.

Van blauwe maandag naar onmisbare routine
Zodra u het sport avontuur aangaat is het vooral belangrijk dat u het vol gaat houden. Spreek met uzelf af hoeveel keer per week en op welke dagen u gaat sporten. U kunt ook gebruik maken van talloze workout apps die de resultaten van het sporten bijhouden. Bovendien kan het goed werken als geheugensteuntje voor wanneer u gaat sporten. Let er wel op dat als u een beginnende sporter bent, u de lichaamsactiviteit rustig moet opbouwen. Door uw lichaam te laten wennen aan alle bewegingen voorkomt u mogelijk vermoeide spieren. Mocht u hier toch last van krijgen dan gebruikt u Aloe Heat Lotion om uw spieren los te masseren. Onmisbaar in iedere sporttas!

HANDIGE TIP: MAAK MET JE VRIENDEN EEN “SPORT GROEPSAPP” WAARIN U ALLEEN APPT ALS U HEEFT GESPORT. ALS U ZIET DAT UW VRIENDEN STEEDS HEBBEN GESPORT KUNT U ZELF NIET ACHTERBLIJVEN!

Voor wat, hoort wat
Om uzelf te motiveren om steeds weer te gaan sporten en hier routine in te ontwikkelen is het belonen van uzelf een uitkomst. Beloon uzelf niet met een reep chocola of een zak chips (zonde van uw harde werk!), maar bijvoorbeeld met een avondje op de bank met uw favoriete serie. Laat uzelf compleet verzorgen bij een sauna of haal de heerlijke sauna ervaring in huis met de Aroma Spa Collection. De perfecte manier om welverdiend geheel te ontspannen.

Ga vast een blokje om, waar wacht u nog op?

Voor meer Fitness motivatie & inspiratie bezoek ons Pinboard Forever F.I.T.

Gerelateerde Producten