ALS JE HAAR MAAR GOED ZIT!

Glanzend en vol haar wie wil dat nu niet? Met de shampoos van Forever Living is dit voor elke haardos binnen handbereik.

Glanzend en vol haar wie wil dat nou niet? Met de shampoos van Forever Living is dit voor elke haardos binnen handbereik. Onze Sonya Shampoos & Conditioners bevatten aloë vera en royal jelly die de hoofdhuid verzorgen en hydrateren.

Voor droog en bros haar gebruikt u de Sonya Hydrate Shampoo & Conditioner die helpt de vochtbalans van uw haar op peil te houden. Uw haar ziet er weer zijdezacht en gezond uit. Voor dun en fijn haar biedt de Sonya Volume Shampoo & Conditioner een uitkomst. Deze formule geeft uw haar meer volume waardoor het beter in model valt.

Tip: Spoel uw haar goed uit! Restjes shampoo & conditioner kunnen uw haar dof maken en roos veroorzaken.

Met uw mooi verzorgde en glanzende haar wilt u natuurlijk goed voor de dag komen. Onze Forever Aloe Styling Gel maakt bad hair days verleden tijd. Het biedt extra stevigheid, glans en volume aan iedere gewenste haarstijl. Binnen enkele seconden zorgt de styling gel voor een uitstekende fixatie gedurende de hele dag.

Tip: Voorkom het beschadigen van uw haar door het niet droog te wrijven met een handdoek, maar door uw haar voorzichtig droog te deppen.

Om uw haar in model te brengen doet u de gewenste hoeveelheid gel in uw hand en stylet u het haar op deze manier in het gewenste model. Gebruik de styling gel om een volledig kapsel te creëren of om uw haar af te stylen. Kies voor een stoere, messy look of ga voor een elegante uitstraling met een strakke zijscheiding. De gel is ook ideaal voor expressieve kapsels, zoals een “pixie” cut. Deze stijl met zeer korte haarlengte zien we bijvoorbeeld bij celebrities als Jennifer Lawrence, Robin Wright en Emma Watson. Een ander trendy kapsel, met een langere haarlengte dan de “pixie cut”, is een bob met golvende krullen: de “wavy lob”. Een stijl die we bijvoorbeeld zien bij Katy Perry, Jessica Alba en Kate Mara. Zoekt u nog naar inspiratie voor de zomermaanden?

Kijk op ons Pinboard “Hairstyles Inspiration” voor leuke ideeën!