Срещата на Мениджърите „Орел“ през 2014 г. предложи на собствениците на Форевър бизнес най-доброто от природата – от времето, прекарано в автентично ранчо от членовете на Глобалния лидерски екип до забавления на плажа и в планината за всички Орли. Те имаха и уникалната възможност да посетят производственото ни предприятие Aloe Vera of America в Далас и да видят как се произвеждат любимите им продукти!

Езерото Тахо е голям сладководен воден басейн, разположен в Сиера Невада в САЩ. Собствениците на Форевър бизнес присъстваха на обучения на високо ниво, общуваха с други Форевър лидери и се наслаждаваха на красиви гледки във всеки момент от пребиваването си тук!

Мениджърите „Орел“ са нашите собственици на Форевър бизнес, които всеотдайно изграждат работещ и стабилен екип и помагат на хората около себе си да изглеждат и да се чувстват по-добре, както и те на свой ред да си изграждат собствен Форевър бизнес. За да възнаградим усилията на тези невероятни хора, създадохме програма Мениджър „Орел“. Всяка година собствениците на Форевър бизнес, които се квалифицират, се срещат на екзотично място някъде по света.
Среща на Мениджърите „Орел“