2014 Eagle Manager’s Retreat pružio je FPS najbolje iz prirode – od odmarališta za GLT Ranch retreat do odmora na plaži i na planinama. Eagle Manageri su takođe imali jedinstvenu priliku da posete Aloe Vera of America u Dalasu i saznaju više o načinu na koji se proizvode njihovi omiljeni proizvodi!

Ostrvo Taho najveće je slatkovodno jezero koje se nalazi u Sijera Nevadi u Sjedinjenim Državama. Forever poslovni saradnici uživali su u dosad najboljem pristupu obukama visokog nivoa, prilikama za uspostavljanje novih kontakata sa drugim Forever poslovnim saradnicima i prelepim pogledima – šta god da su radili!

Eagle Manageri su FPS posvećeni unapređenju poslovanja i pomaganju drugima da izgledaju bolje, osećaju se bolje i razviju sopstvenu Forever kompaniju. Podsticaj Eagle Manager je stvoren kako bi uspeh tih sjajnih pojedinaca bio prepoznat. Svake godine Forever poslovni saradnici koji ispune kvalifikacione uslove okupljaju se u Eagle Manager's Retreat na nekoj od egzotičnih svetskih destinacija.
2014 Eagle Manager’s Retreat