Eagle Manager's odmorište 2014. dalo je Foreverovim poslovnim suradnicima najbolje što priroda ima za ponuditi – od Global Leaders Team odmorišta na ranču, do odmora na plaži i u planinama. Eagle Manageri su dobili i jedinstvenu priliku posjetiti Aloe Vera of America u Dallasu i naučiti kako se rade njihovi omiljeni proizvodi!

Lake Tahoe je veliko slatkovodno jezero smješteno u Sierra Nevadi u Sjedinjenim Državama. Foreverovi poslovni suradnici uživali su u jedinstvenom pristupu treninzima visoke razine, mogućnostima povezivanja sa drugim suradnicima i liderima te predivnom krajoliku bez obzira na to što su radili!

Eagle manageri predstavljaju Foreverove Poslovne suradnike koji su posvećeni gradnji posla i pomaganju drugima izgledati i osjećati se bolje, a pritom i graditi vlastiti posao u Foreveru. Kako bi odali počast ovim nevjerojatnim pojedincima, stvoren je Eagle manager poticaj, a svi Foreverovi Poslovni suradnici koji se kvalificiraju, okupljaju se u Eagle Manager's odmorištu na nekoj od svjetskih egzotičnih lokacija.
2014 Eagle Manager’s odmorište