Eagle Manager’s Retreat 2014 ju dha FBO-ve me te miren qe natyra mund tju dhuroje –nga një Ranch GLT retrate në nje kohë në plazh dhe në male. Eagle Menaxherët gjithashtu kishte mundësine unike për të vizituar Aloe Vera-en e Amerikës në Dallas dhe të mësojnë më shumë rreth asaj se si produktet e tyre të preferuar janë bërë!

Lake Tahoe është një liqen i madh i ujërave të ëmbla te vendosura në Sierra Nevada të Shteteve të Bashkuara. Partneret e Biznesit Forever shijuan mundesine e trajnimeve të nje nivelit të lartë, mundësitte krijimeve te mardhenieve me udheheqes te tjere te Forever dhe pamje të bukur - pa marrë parasysh se çfarë ata ishin!

Eagle Menaxherët përfaqësojnë FBOs tanë të cilët janë të përkushtuar për ndërtimin e biznesit dhe duke ndihmuar të tjerët të duken dhe të ndjehen më mirë dhe të ndërtojne biznesin e tyre Forever. Per të njohur këta individë të mahnitshme, u krijuan stimujt e Eagle Menaxher. Çdo vit FBO-te tanë të cilët kualifikohen shkojne ne Eagle Manager's Retreat në një destinacion ekzotik në mbarë botën.
2014 Eagle Manager’s Retreat