Средбата на Менаџерите Орел 2014, им го даде на СФБ најдоброто што природата може да го понуди - од средбата во GLT ранчот, до време на плажа и во планините. Менаџерите Орли исто така имаа можност да ја посетат Алое Вера Америка, во Далас и да дознаат повеќе за начинот на кој се прават нивните омилени производи!

Езерото Тахо е големо слатководно езеро лоцирано во Сиера Невада во САД. Сопствениците на Форевер бизис уживаа во неограничен пристап до обуки од највисоко ниво, можности за соработка со други лидери на Форевер, и прекрасна глетка - без оглед каде одеа! Менаџерите Орли ги претставуваат нашите СФБ кои се посветени на градењето на бизнисот и им помагаат на другите да изгледаат подобро, да се чувствуваат подобро и да изградат сопствен Форевер бизнис. За да им се оддаде признание на овие неверојатни индивидуалци, беше креирана мотивационата програма за Менаџери Орли. Секоја година нашите СФБ кои се квалификуваат за Менаџери Орли добиваат награда, патување до некоја егзотична дестинација.
2014 Средба на Менаџери Орел