Csatlakozz hozzánk a lenyűgöző Cancunba, Mexikóba és vegyél részt a 2015-ös Eagle Manager's Retreat-en. Az Eagle Managerek 4 napon át hasznos tréningeken vehetnek részt, építhetik kapcsolataikat más vezetőkkel, vagy egyéb szabadidős tevékenységekkel tölthetik az idejüket ezen az idilli helyszínen.

A Yucatán félszigeten fekvő, és a gyönyörű Karib-tenger által határolt Cancun elbűvölő tengerpartjairól, fantasztikus üdülőhelyeiről és mozgalmas éjszakai életéről ismert. Ezen felül otthon ad a világ második legnagyobb korallzátonyának is, így Cancun ideális hely a búvárkodásra, merülésre és számos más időtöltésre.

Az Eagle Managerek olyan kivételes Forever Üzleti Partnereink, akik családi Foreveres vállalkozásuk mellett elhivatottan építik üzletüket és segítenek másoknak abban, hogy jobban nézzenek ki és jobban érezzék magukat. Az ilyen munkatársaink elismeréseként hoztuk létre Eagle Manager ösztönző programunkat, ahol azok, akik minősülnek minden évben a világ különböző egzotikus pontjain tölthetnek el pár napot.
2015 Eagle Manager’s Retreat