Bashkuhuni me ne ne Cancun e mbrekullueshem ne Mexico per Eagle Manager's Retreat 2015. Eagle Managers do te shijojne 4 dite trajnim, aktivitet dhe ndrelidhje ne ne kete vend ideal.

E vendosur në Gadishullin Jukatan dhe në kufi me Detin e bukur Karaibe, Kankun është i njohur për plazhet e saj, vendpushimet e shumta dhe natët energjike. Vendi i dyte ne bote per barierat koralore, Kankun është një vend ideal për zhytje nenujore, snorkeling dhe shumë aktivitete të tjera.

Eagle Menaxherët përfaqësojnë FBOs tanë të cilët janë të përkushtuar për ndërtimin e biznesit dhe duke ndihmuar të tjerët të duken më të mirë të ndjehen më mirë dhe për të ndërtuar bizneset e tyre Forever. Per të njohur këta individë të mahnitshme, jane krijuar stimujt e Eagle Menaxher. Çdo vit FBO-te tanë të cilët kualifikohen shkojne për Eagle Manager's Retreat në një destinacion ekzotik në mbarë botën.
2015 Eagle Manager’s Retreat