Придружете ни се во прекрасниот Канкун, Мексико за Средбата на Менаџерите Орли 2015. Менаџерите Орли ќе уживаат во 4-дневни обуки, активности и меѓусебна комуникација на идилична локација.

Лоциран на полуостровот Јукатан и опкружен со преубавото Карибско Море, Канкун е познат по своите плажи, безбројните паркови и енергичен ноќен живот. Дом на најголемиот гребен во светот, Канкун е идеално место за нуркање со боца, пливање со маска и многу други активности. Менаџерите Орли ги претставуваат нашите СФБ кои се посветени на градењето на бизнисот и им помагаат на другите да изгледаат подобро, да се чувствуваат подобро и да изградат сопствен Форевер бизнис. За да им се оддаде признание на овие неверојатни индивидуалци, беше креирана мотивационата програма за Менаџери Орли. Секоја година нашите СФБ кои се квалификуваат за Менаџери Орли се наградени со патување до некоја егзотична дестинација.
Средба на Менаџери Орли 2015