Бъдете с нас в луксозния гръцки курорт Коста Наварино за за срещата на Мениджърите „Орел“ през 2016 г. Орлите ще се насладят на четири дни, изпълнени с обучения, забавления и общуване на едно от най-изумителните места на света.

Гърция се състои от два континентални полуострова и хиляди острови, пръснати из Егейско и Йонийско море. Често е наричана люлка на западната цивилизация, а столицата ѝ Атина е запазила древни паметници като цитаделата с Акропола от V в. пр. н. е. и храма на Атина в него - Партенона. Гърция е известна и с великолепните си плажове, а в курорта Коста Наварино те започват от самия праг и се простират на цели 4 км!

Мениджърите „Орел“ са нашите собственици на Форевър бизнес, които всеотдайно изграждат работещ и стабилен екип и помагат на хората около себе си да изглеждат и да се чувстват по-добре, както и те на свой ред да си изграждат собствен Форевър бизнес. За да възнаградим усилията на тези невероятни хора, създадохме програма Мениджър „Орел“. Всяка година собствениците на Форевър бизнес, които се квалифицират, се срещат на екзотично място някъде по света.
Среща на Мениджърите „Орел“ 2016