Pridružite nam se na Eagle Manager’s Retreat 2016 u prelepom grčkom mestu Kosta Navarino. Eagle Manageri će imati priliku da uživaju u 4 dana obuka, aktivnosti i uspostavljanja novih kontakata na jednoj od najlepših destinacija na svetu.

Grčka, sačinjena od dva poluostrva i hiljada ostrva u Egejskom i Jonskom moru, često se naziva kolevkom zapadne civilizacije. U njenoj prestonici Atini i dalje se nalaze antički spomenici poput tvrđave Akropolja iz 5. veka p.n.e. i hrama Partenona. Grčka je takođe čuvena po izvanrednim plažama, a u samom odmaralištu Kosta Navarino nalazi se 4 km prelepih plaža!

Eagle Manager je Forever poslovni saradnik posvećen unapređenju poslovanja i pomaganju drugima da izgledaju bolje, osećaju se bolje i razviju svoje Forever poslovanje. Podsticaj Eagle Manager je stvoren kako bi uspeh tih pojedinaca bio prepoznat. Svake godine Forever poslovni saradnici koji ispune kvalifikacione uslove okupljaju se na Eagle Manager’s Retreat na nekoj od egzotičnih svetskih destinacija.
2016 Eagle Manager’s Retreat