Pridružite nam se na predivnoj lokaciji grčkog Costa Navarina na Eagle Manager's odmorištu 2016. Eagle Manageri će iskusiti nevjerojatna četiri dana treninga, aktivnosti i povezivanja sa suradnicima na jednoj od najljepših destinacija na planeti.

Grčka, sastavljena od dva poluotoka i tisuće otoka u Egejskom i Jonskom moru često se naziva koljevkom Zapadne civilizacije. Njezin glavni grad, Atena, sadrži antičke znamenitosti uključujući Akropolu i Partetnon koji datiraju iz 5. stoljeća prije Krista. Grčka je također poznata po predivnim plažama, a odmorište Costa Navarino se može pohvaliti sa čak 4 kilometra prekrasnih plaža na svome pragu!
Eagle manageri predstavljaju Foreverove Poslovne suradnike koji su posvećeni gradnji posla i pomaganju drugima izgledati i osjećati se bolje, a pritom i graditi vlastiti posao u Foreveru. Kako bi odali počast ovim nevjerojatnim pojedincima, stvoren je Eagle manager poticaj, a svi Foreverovi Poslovni suradnici koji se kvalificiraju, okupljaju se u Eagle Manager's odmorištu na nekoj od svjetskih egzotičnih lokacija.
2016 Eagle Manager’s odmorište