Gyere velünk Te is a festői Costa Navarinoba, Görögországba és legyél ott a 2016-os Eagle Manager's Retreat-en! A minősült Eagle Managerek 4 napot tölthetnek a világ egyik leglélegzetelállítóbb helyén, ahol tréningeken, egyéb szabadidős programokon vehetnek részt és megismerkedhetnek hasonló vezetőkkel.

A Balkán- és a Peloponészoszi-félszigeteken, valamint az Égei- és a Jón-tenger több ezernyi szigetén fekvő Görögországot gyakran nevezik a nyugati civilizáció bölcsőjének is. Athénban, a fővárosban számos ókori épület maradványai megtekinthetők, mint pl. az i.e. 5. századi Akropolisz és a Parthenon. Görögország szintén közismert pompás tengerpartjáról és Costa Navarino üdülőparadicsomáról, ahol a lenyűgöző tengerpart közvetlenül az ajtónk előtt terül el!

Az Eagle Managerek olyan kivételes Forever Üzleti Partnereink, akik családi Foreveres vállalkozásuk mellett elhivatottan építik üzletüket és segítenek másoknak abban, hogy jobban nézzenek ki és jobban érezzék magukat. Az ilyen munkatársaink elismeréseként hoztuk létre Eagle Manager ösztönző programunkat, ahol azok, akik minősülnek minden évben a világ különböző egzotikus pontjain tölthetnek el pár napot.
2016 Eagle Manager’s Retreat