Bashkohu me ne ne qytetin e mbrekullueshem Costa Navarino, Greqi per Eagle Manager's Retreat 2016. Eagle Managers do te perjetojne 4 dite te mbrekullueshme trajnimi, aktivitete dhe bashkeveprimi ne nje nga destinacionet me mbreslense ne bote.

Greqia, i përbërë nga dy gadishuj kontinentale dhe mijëra ishuj të detit Egje dhe Jon, i quajtur shpesh vendlindja e qytetërimit perëndimor. Athinë, kryeqyteti i saj, ruan monumentet e lashta duke përfshirë nje kështjellë të shekullit të 5-të para eres tone, Akropolin dhe tempullit Parthenonit. Greqia është i njohur edhe për plazhet e saj të lavdishme dhe resorti turistik Costa Navarino ka 4 km plazhe te bukura të drejtë në pragun e saj!

Eagle Menaxherët përfaqësojnë FBOs tanë të cilët janë të përkushtuar për ndërtimin e biznesit dhe duke ndihmuar të tjerët të duken dhe të ndjehen më mirë dhe të ndërtojne biznesin e tyre Forever. Per të njohur këta individë të mahnitshme, jane krijuar stimujt e Eagle Menaxher. Çdo vit FBO-te tanë të cilët kualifikohen mblidhen për Eagle Manager's Retreat në një destinacion ekzotik në mbarë botën.
Eagle Manager’s Retreat 2016