Придружете ни се во прекрасниот Коста Наварино во Грција за средбата на Менаџери Орли 2016. Менаџерите Орли ќе доживеат неверојатни 4-дневни обуки, активности и меѓусебна соработка на една од највозбудливите дестинации во светот.

Грција, составена од два големи полуостови и илјадници мали остови расфрлени низ Егејското и Јонското море, честопати се нарекува и лука на Западната цивилизација. Атина, нејзиниот главен град, исполнет е со антички наоѓалишта, меѓу кои и Акрополата од 5-тиот век п.н.е и храмот Пантенон. Грција е позната и по прекрасните плажи и ресортот Коста Наварино чии прекрасни плажи се простираат во должина од 4 километри, почнувајќи веднаш од прагот на куќите! Менаџерите Орли ги претставуваат нашите СФБ кои се посветени на градењето на бизнисот и им помагаат на другите да изгледаат подобро, да се чувствуваат подобро и да изградат сопствен Форевер бизнис. За да им се оддаде признание на овие неверојатни индивидуалци, беше креирана мотивационата програма за Менаџери Орли. Секоја година нашите СФБ кои се квалификуваат за Менаџери Орли се наградени со патување до некоја егзотична дестинација.
Средба Менаџери Орли 2016