Ga met ons mee naar het prachtige Costa Navarino, Griekenland voor het Eagle Manager's Retreat 2016. Eagle Managers zullen 4 geweldige dagen beleven die bestaan uit trainingen, activiteiten en de mogelijkheid tot netwerken op één van de mooiste locaties ter de wereld.

Griekenland bestaat uit twee schiereilanden en duizenden eilanden die zich bevinden in de Egeïsche-en Ionische Zee. Dit land wordt vaak de geboorteplaats van de westerse beschaving genoemd. In Athene, de hoofdstad, zijn beroemde historische bezienswaardigheden te vinden zoals de Acropolis uit de 5e eeuw V.C. en het Parthenon. Griekenland staat ook bekend om zijn prachtige stranden en het Costa Navarino resort ligt op een steenworp afstand van deze stranden!

Eagle Managers vertegenwoordigen onze FBO's die toegewijd zijn aan het opbouwen van hun business, die andere helpen met look better. feel better en die hun downline helpen met het opbouwen van hun eigen Forever business. Om deze geweldige individuen te erkennen is het Eagle Manager Incentive bedacht. Elk jaar komen FBO's die zich hebben gekwalificeerd voor Eagle Manager bij elkaar op een exotische locatie ergens in de wereld.
2016 Eagle Manager’s Retreat