Част от наградата на Мениджърите ОРЕЛ е среща, която се провежда на красиво място някъде по света. На тази срещата на Мениджърите ОРЕЛ те имат достъп до обучения от Глобалния лидерски екип и ръководството на Форевър, както и възможността да общуват и споделят добри практики с лидери от цялата планета! Квалификационният период е от 1 май 2018 г. до 30 април 2019 г.

Най-голямата полза от това да станеш Мениджър ОРЕЛ е ефектът върху бизнеса ти. Мениджърите ОРЕЛ печелят повече, изграждат по-големи екипи, имат по-високи доходи от продажби на дребно и е по-вероятно да продължат нагоре и да се възползват от още атрактивни програми за стимулиране в маркетинговия план на Форевър и бизнесът им да расте. Всъщност 67% от онези, които се квалифицират като ОРЛИ, се включват и в нашата най-щедра програма – Chairman’s Bonus.

А сега тази невероятна програма стана 2x по-добра! От 2019 г. ОРЛИТЕ ще могат да избират дестинацията на срещата. Могат да предпочетат Далас, щата Тексас, където ще правят обиколка на „Алое вера – Америка“, производствения център за световния пазар на Форевър. Убедени сме, че е важно нашите бизнес лидери да се запознаят със затворения производствен процес на Форевър в един от домовете на компанията и сега ОРЛИТЕ ще имат този шанс.

Другият вариант ще бъде да посетят екзотичната Патая в Тайланд – курорт на източния бряг с разкошни плажове и традиционна култура, преплитащи се с градско оживление.

Квалификационният период за Мениджър ОРЕЛ 2019 е от 1 май 2018 г. до 30 април 2019 г.