Multikulturalna Pataja (เมืองพัทยา) je grad na istočnoj obali Tajlanda, poznat po svojim plažama. Pataja se može pohvaliti odličnim mestima za boravak i jelo, a obala je takođe pogodna za porodicu.

Najveća pogodnost postizanja pozicije Eagle menadžera ogleda se u unapređenju vašeg poslovanja. Eagle menadžeri zarađuju više, grade veće timove te imaju viši prihod od prodaje i samim tim veću mogućnost za "otključavanje" još boljih podsticaja u marketing planu Forevera, koji će im unaprediti posao. Zapravo, 67% kvalifikovanih za poziciju Eagle menadžera, kvalifikuju se i za Chairman’s Bonus, naš najvelikodušniji podsticaj.

Ovaj neverovatni podsticaj postao je 2X bolji! Počevši od 2019. godine, Eagle menadžeri će moći sami da izaberu svoju EMR destinaciju. Mogu izabrati put u Dalas, Teksas i obići naše proizvodno sedište Forevera – Aloe Vera of America. Verujemo u važnost učenja o vertikalnoj integraciji u samom domu Forevera.

Naši Eagle menadžeri će imati opciju da posete i Pataju na Tajlandu. Grad resorta na istočnoj obali Tajlanda, može se pohvaliti prekrasnim plažama i pružiti kulturna iskustva negovana u užurbanom gradu.

Kvalifikacioni period za Eagle menadžera 2019 traje od 1. maja 2018. do 30. aprila 2019.

Da saznate više posetite http://bit.ly/EMR19News

Kvalifikovani saradnici treba da kontaktiraju matičnu centralu i izjasne se za koju destinaciju su se obredelili najkasnije do 31. maja 2019.