Περάσαμε υπέροχα στη Σιγκαπούρη! Παρακολουθήσαμε μοναδικές εκπαιδεύσεις από παγκόσμιους ηγέτες της Forever, απολαύσαμε την παρουσίαση της νέας σειράς προϊόντων τα Forever Essential Oils ™ και ζήσαμε μοναδικές στιγμές στην απονομή των επιταγών, οι οποίες ήταν περισσότερες από ποτέ. Πραγματικά ήταν μια μοναδική εμπειρία!

Η Σιγκαπούρη είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα εμπορίου, τεχνολογίας και μεταφορών. Ήταν το ιδανικό μέρος για το 2015 Global Rally λόγω της πανέμορφης αρχιτεκτονικής της, των γευστικών φαγητών και της διαφορετικότητας στην κουλτούρα του πληθυσμό της. Οι Forever Business Owners έζησαν μια εμπειρία υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας, με αποκορύφωμα το Marina Bay Sands, το οποίο έχει την μεγαλύτερη πισίνα σε τελευταίο όροφο στον κόσμο.
Χωρίς αμφιβολία είναι ένα από τα πιο σπουδαία και εντυπωσιακά event στο ημερολόγιο της Forever. Το Global Rally είναι ένα γεγονός για τις αναγνωρίσεις των μελών της Forever σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι μια γιορτή για την επιτυχία τους. Πραγματικά είναι μια εμπειρία που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη!
2015 Global Rally