Nagyszerűen éreztük magunkat Szingapúrban! Nemzetközi vezetők által tartott tréningek, a Forever Essential Oils™ termékcsoport bevezetése és minden korábbinál több Chairman’s Bonus csekk kiosztása – semmi máshoz nem hasonlítható az ilyen élmény!

Szingapúr egy nyüzsgő nemzetközi kereskedelmi, közlekedési és folyamatosan fejlődő technológiai központ. Lenyűgöző építményeivel, ízletes és sokszínű ételeivel, valamint számos különböző kultúrájával kitűnő helyszínt biztosított a 2015-ös Global Rally megrendezésére. A minősült Forever Üzleti Partnereinknek felső kategóriás luxusélményben lehetett része, csobbanhattak például a világ legnagyobb és legvégtelenebbnek tűnő medencéjében a saját hotelük, a Marina Bay Sands tetején!

Nem kérdés, hogy a Forever naptárának legizgalmasabb és legnagyszabásúbb eseménye a minden évben megrendezésre kerülő Global Rally, ahol a világ minden pontjáról gyűlnek össze vezető üzleti partnereink, hogy megismerjük és megünnepelhessük őket és a sikereiket. Részt venni a Global Rally-n semmilyen más élményhez nem hasonlítható.
2015 Global Rally