Ne kemi kaluar nje kohe te mbrekullueshme ne Singapore! Nga trajnimi i liderave globale, lancimi i Vajrave esenciale Forever™ dhe me shume bonuse Chairman se me pare – kjo ishte nje eksperience si asnje tjeter!

Singapori është një qendër plot jetë e tregtisë globale, transportit dhe teknologji. Me arkitekturë të bukur, ushqim te shijshme dhe disa ndikime kulturore, ishte një vend fantastik për Global Rally 2015. Partneret e Biznesit Forever perjetuan një përvojë të lartë luksoze, të plotë me pishinën me të madhe në bote në krye të hotelit të tyre - Marina Bay Sands!

Pa dyshim një nga ngjarjet më emocionuese dhe madhorë në kalendarin e Forever, Global Rally bashkon liderat nga e gjithë bota që do të njihet, të argëtohen dhe të festojne suksesin. Kjo është me të vërtetë një përvojë si asnjë tjetër!
2015 Global Rally