Си поминавме неверојатно во Сингапур! Од обуки со глобалните лидери, лансирањето на Форевер Есенцијални масла, до чековите од Chairman’s Bonus поделени повеќе од кога и да било досега - тоа навистина беше искуство како ниедно друго!

Сингапур е најпрометно глобално средиште на трговијата, транспортот и технологијата. Со прекрасна архитектура, вкусна храна и неколку културни влијанија, тоа е фантастична локација за Глобал Рели 2015. Сопствениците на Форевер бизнис доживеаја врвно луксузно искуство, надополнето со најголемиот базен сместен на врвот на хотелот - Марина Беј Сендс! Без сомневање, еден од највозбудливите и монументални настани на календарот на Форевер, Глобал Рели ги собра заедно лидерите од светот за да бидат признаени, да се поврзат, да се забавуваат и да го слават успехот. Навистина, тоа е искуство како ниедно друго!
2015 Глобално рели