Βρείτε το δρόμο σας στην Όαση του Global Rally #FGR17 στο Dubai. Ετοιμαστείτε για μια ασυναγώνιστη εμπειρία! Οι νικητές του Global Rally και του Chairman's Bonus θα απολαύσουν μια περιπέτεια στην έρημο! Θα είστε και εσείς εκεί;

Ετοιμαστείτε να ζήσετε την πολυτέλεια και το στυλ αυτής της όμορφης πόλης. Η σύγχρονοι ουρανοξύστες και τα πολυτελή ξενοδοχεία, προκαλούν δέος. Η αρχιτεκτονική είναι μερικά μόνο από τα υπέροχα πράγματα που μπορείτε να δείτε στο Ντουμπάι. Η πόλη διαθέτει το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο, το Burj Khalifa, το οποίο φτάνει τα 829,84 μέτρα.

Φανταστείτε μια πραγματική όαση στην έρημο, όπου δεν θα θέλετε να φύγετε. Το Global Rally είναι μια εμπειρία όπως καμία άλλη. Από την απίστευτη εκπαίδευση και τις παρουσιάσεις νέων προϊόντων, αυτή η εκδήλωση είναι μοναδική και ξεχωριστή για όλους όσους πληρούν τις προϋποθέσεις για να την παρακολουθήσουν. Το Global Rally 2017, θα πραγματοποιηθεί στις 7-8 Απριλίου, στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι.

Πρόγραμμα Νικητών:
5K +: Κυριακή 2 Απριλίου - Δευτέρα 10 Απριλίου
2.5K: Δευτέρα, 3 Απριλίου - Δευτέρα 10 Απριλίου
1.5K: Τρίτη, 4 Απριλίου - Κυριακή 9 Απριλίου

CBQ <1.5K: Τετάρτη 5 Απριλίου - Κυριακή 9 Απριλίου

Ξενοδοχεία:
JW Marriott Marquis
St. Regis Ντουμπάι
το W
Westin Al Habtoor City

Πληροφορίες για Non-qualifiers
Oργανώστε το ταξίδι, τη διαμονή και τις εκδρομές με το Arabian Adventures για να επωφεληθείτε από τις μειωμένες τιμές του ξενοδοχείου και συναρπαστικά ταξίδια! Κάντε εδώ: Arabian Adventures

Ακολουθήστε Forever Global Events στις Facebook και Instagram < / a> για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι να περιμένουμε στο # FGR17.

Ανυπομονούμε να σας δούμε στο Ντουμπάι!