Vind uw weg naar de oase!

Vind uw weg naar de oase voor #FGR17 in Dubai. Bereid u voor op een ervaring als geen ander! Global Rally qualifiers en Chairman's Bonus qualifiers zullen hun weg vinden naar de woestijn in 2017. Bent u erbij?

Bent u klaar voor de luxe en stijl van deze prachtige stad? Moderne wolkenkrabbers, luxe hotels en inspirerende architectuur zijn maar een paar van de magnifieke dingen die u kunt zien in Dubai. Het is ook het thuis van de Burj Khalifa dat, met zijn 829. 94 meter, het hoogste gebouw ter wereld is.

Global Rally is een ervaring als geen ander. Van ongelooflijke trainingen tot productlanceringen, dit Forever evenement is uniek en speciaal voor degenen die in aanmerking komen om deel te nemen.

In 2017 zal de Rally plaatsvinden op: 7 april en 8 in het Dubai World Trade Center. Qualifier Schema: 5K+: zondag 2 april - maandag 10 april, 2,5 K: maandag 3 april - maandag 10 april, 1.5K: dinsdag 4 april - zondag 9 april, CBQ <1.5K: woensdag 5 april - zondag 9 april

Hotels zijn o.a.: JW Marriott Marquis St. Regis te Dubai, Westin Al Habtoor Stad, Non-Qualifiers, boek uw reis, accommodatie en activiteiten met Arabian Adventures om te profiteren van scherp geprijsde tarieven en spannende trips!
Boek hier: Arabian Adventures Volg altijd Global Events op Facebook en Instagram voor meer informatie over wat U kunt verwachten op # FGR17. We kijken ernaar uit u te ontmoeten in Dubai!