Het is tijd om je zinnen te zetten op ons meest epische bestemming van de Forever Global Rally tot nu toe! Om jou een evenement te bieden zoals alleen Forever dat kan, vindt de Rally volgend jaar plaats in Sydney, Australiƫ.

Kom samen met FBO's van over de hele wereld voor inspiratie, entertainment en training in een stad die rijk is aan cultuur en activiteiten. Je hebt genoeg tijd om naar het strand te gaan of om een aantal van de ongelooflijke bezienswaardigheden van de stad te verkennen, zoals het Sydney Opera House, kunstmusea of dineren op wereldklasse niveau.

Gekwalificeerden ontvangen een volledig verzorgde en betaalde reis om hun prestaties te vieren. Het is dus tijd om je doelen voor het jaar vast te leggen en van plan hebt om mee naar Sydney te gaan. Misschien wordt 2020 het jaar dat jij het podium betreedt voor je erkenning!

Onze evenementen zijn de kern van Forever. Als je nog nooit de Global Rally hebt bezocht, maak dit jaar dan het jaar waarin je je kwalificeert! Kwalificatie eindigt op 31 december 2019.

Global Rally locatie: ICC Sydney
Kom meer te weten over de locatie: https://www.iccsydney.com.au/

Official Airline Partner: Qantas