OCT 2-5

Domaćin Global Rally 2018, Aloe Vera of America i jedna od tri plantaže aloje, kao i mnoge druge atrakcije predstavljaju posebno mesto za Forever porodicu. Teksas nije samo savršeno mesto za #EMR19, već i pravo mesto za povratak korenima Forevera.

OCT 1-30

Multikulturalna Pataja (เมืองพัทยา) je grad na istočnoj obali Tajlanda, poznat po svojim plažama. Pataja se može pohvaliti odličnim mestima za boravak i jelo, a obala je takođe pogodna za porodicu.

MAY 5-12

Iskusite magiju Stokholma u 2019!

OCT 7-13

Povodom obeležavanja 40 godina poslovanja, Forever je ponosan da ugosti sve Eagle menadžere u domu naše kompanije od 7. do 13. oktobra 2018.

APR 22-30

Forever se vraća kući da proslavi 40 godina poslovanja! Pridružite se #FGR18 u Dalasu, Teksas.

OCT 1-5

Zamislite kruzer namenjen da Vas i stotine drugih poslovnih saradnika povede u životnu avanturu. Ukrcajte se na brod, isplovljavamo ka novim, velikim poslovnim uspesima uz najbolje obuke, povezivanje i zabavu koje Forever nudi.

APR 2-10

Pronađite put ka oazi – Dubaiju, da bi postali deo #FGR17! Spremite se za doživljaj za ceo život! Svi kvalifikovani saradnici za Global Rally i Chairman’s Bonus boraviće u Dubaiju u 2017.

SEP 12-26

Pridružite nam se na Eagle Manager’s Retreat 2016 u prelepom grčkom mestu Kosta Navarino. Eagle Manageri će imati priliku da uživaju u 4 dana obuka, aktivnosti i uspostavljanja novih kontakata na jednoj od najlepših destinacija na svetu.

APR 17-25

Ne propustite ovo jedinstveno iskustvo! Global Rally 2016 vodi nas u Johanesburg u Južnoafričkoj Republici! Pronađite nadahnuće, dobijte pristup obukama koje vode vrhunski poslovni lideri i budite prvi koji će videti nove proizvode, alate i još mnogo toga!

SEP 21-27

Pridružite nam se u prelepom meksičkom gradu Kankunu na Eagle Manager's Retreat 2015. Eagle Manageri će imati priliku da uživaju u 4 dana obuke, aktivnosti i uspostavljanju novih kontakata na jednoj od najlepših destinacija na svetu.

APR 19-25

Zaista smo se divno proveli u Singapuru! Od obuka održanih od strane globalnih lidera, preko predstavljanja Forever Essential Oils™ do dosad najvećeg broja uručenih čekova za Chairman’s Bonus – ovo je zaista bilo jedinstveno iskustvo!

SEP 17-24

2014 Eagle Manager’s Retreat pružio je FPS najbolje iz prirode – od odmarališta za GLT Ranch retreat do odmora na plaži i na planinama. Eagle Manageri su takođe imali jedinstvenu priliku da posete Aloe Vera of America u Dalasu i saznaju više o načinu na koji se proizvode njihovi omiljeni proizvodi!

APR 27-5

Global Rally 2014 oborio je sve rekorde, pošto je bilo prisutno 20.000 Forever poslovnih saradnika, a događaj koji smo organizovali u O2 areni u Londonu bio je rasprodat! FPS su uživali u uzbudljivom zabavnom programu, predstavljanju proizvoda Forever F.I.T. i dosad najvećoj sumi dodeljenoj kroz Chairman’s Bonus!