MAY 5-12

Experience the magic of Stockholm in 2019!

OCT 7-13

Eagle Manager's Retreat 2018 komt naar huis om het 40 jarig bestaan van Forever te vieren! Zorg dat je er bij bent in Phoenix, Arizona.

APR 22-30

Forever komt naar huis om zijn 40 jarig jubileum te vieren! Zorg dat u er bij bent en kom naar de #FGR18 in Dallas, Texas.

OCT 1-5

Ziet u het al voor u? Een cruise schip dat over de Middellandse Zee vaart met honderden FBO’s aan boord! Dat wordt een avontuur om nooit te vergeten! Hop aan board en we varen naar ongekende hoogtes. ervaar de beste trainingen, leg contacten en natuurlijk biedt Forever u ook heel veel plezier.

SEP 16

Ga met ons mee naar het prachtige Costa Navarino, Griekenland voor het Eagle Manager's Retreat 2016. Eagle Managers zullen 4 geweldige dagen beleven die bestaan uit trainingen, activiteiten en de mogelijkheid tot netwerken op één van de mooiste locaties ter de wereld.

APR 17-25

Mis deze geweldige ervaring niet, dus zorg dat u er bij bent! De Global Rally 2016 wordt gehouden in Johannesburg, Zuid Afrika! Laat je inspireren, woon trainingen bij van Top FBO’s en maak als één van de eerste kennis met onze nieuwe producten, tools en nog veel meer.

SEP 21-27

Ga met ons mee naar het prachtige Cancun, Mexico voor het Eagle Manager's Retreat 2015. Eagle Managers zullen 4 dagen genieten van trainingen, activiteiten en de mogelijkheid om te netwerken op deze idyllische locatie.

APR 19-25

We hebben in Singapore zo'n heerlijke tijd gehad! Van trainingen gegeven door de global leaders tot aan de lancering van Forever Essential Oils naar het uitreiken van meer Chairman’s Bonus checks dan ooit - het was een ongekende ervaring!

SEP 17-24

Het Eagle Manager’s Retreat van 2014 gaf de FBO's het beste wat de natuur te bieden heeft - van een GLT Ranch Retreat tot het verdrijven van tijd op het strand en in de bergen. Tijdens dit Eagle Manager's Retreat was er ook de unieke mogelijkheid om Aloe Vera of America in Dallas te bezoeken.

APR 27-5

De Global Rally in 2014 met 20.000 aanwezige FBO's en een uitverkocht evenement bij het O2 stadion is er één die de geschiedenis ingaat! FBO's maakten prachtig entertainment mee, de lancering van Forever F.I.T. en er werden meer Chairman's Bonussen weggegeven dan ooit te voren!