Our Terms of Service and Privacy Policy Have Changed
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Service

Kryesore

Sigurisht! Thjesht visit our Retail Store dhe beni nje blerje. Ne qofte se shteti juaj nuk ka blerje online, ju lutem vizitoni zyrat e Forever per me teper informacione.

 

Per konsumatoret me pakice, nuk ka minimum!  Klientet e rinj dhe partneret e biznesit Forever te kualifikuar per cmim shumice kane nje minimum me 55€.

Per te mesuar me shume per mundesite e Forever, per te qartesuar ose per te bere pyetje te tjera, ju lutem kontaktoni kujdesi ndaj klientit ne customercare@foreverliving.com ose 1-888-440-ALOE (2563).

Forever Living Products ofron nje seri produktesh shendeti dhe bukurie qe perfshijne produktet tona me te njohura, Aloe Vera Gel, vitaminat and supplementet dhe produktet e kujdesit personal. Ne kemi mbi 100 produkte. Klikoni mbi produkte per me teper informacion ose mbi kataloget e produkteve.

Konsumatoret me pakice kane 30 dite, nga data e blerjes, per tu kompasuar 100% ne leke (perjashtuar transportin).

Të gjitha porositë e vendosura nga Partneret e Biznesit Forever konsiderohen shitjet përfundimtare. Në rast të një defekti të produktit, ne me kënaqësi do të zëvendësojë me një produkt të ri.

Ju lutem shihni Kushtet & Politiken per me teper informacion.

Per porosite me pakice, ne pranijme Visa, Mastercard, Discover dhe PayPal.

Per Partneret e Biznesit Forever ne pranojme Visa, Mastercard, Discover, Personal Checks dhe forma te tjera pagesash.