Общи

Разбира се! Обърнете се към човека, който ви препоръча продуктите на Форевър, за да поръчате желаните артикули. Ако сте ни намерили случайно чрез интернет, свържете се с офиса ни за повече информация.

 

За собствениците на Форевър бизнес минималната стойност на заявката е 88,00 лв. по цени за новус клиенти (с 15% отстъпка от препоръчителните цени за крайни потребители).

Екипът ни е на ваше разположение за въпроси. Можете да ни пишете на flpb@flp.bg или да ни се обадите на 02 954 95 80.

Форевър Ливинг Продъктс предлага широка гама от продукти за здраве и красота, сред които е и най-популярният ни продукт - гелът от алое вера. Предлагаме още витамини, хранителни добавки, козметика и продукти за лична хигиена. Имаме повече от 100 продукта. Изберете „Продукти“ от главното меню, за да разгледате каталога ни.

Крайните клиенти имат възможност да върнат продукт до 30 дни от датата на покупка и да получат 100% възстановяване на парите (без транспортните разходи).

Всички поръчки, направени от собственици на Форевър бизнес, се разглеждат като окончателни. В случай, че купеният продукт е дефектен, с радост ще го заменим с нов.

Моля запознайте се с Фирмената политика и условията за ползване за повече информация.

Собствениците на Форевър бизнес могат да плащат онлайн поръчките си с наложен платеж, карти Visa и Mastercard, а също и чрез банков превод.

Поръчки, направени в продуктовия ни център в София, могат се плащат в брой или с карта, работеща в системата на БОРИКА.