Općenito

Naravno! Jednostavno posjetite našu online trgovnu i kupite željene proizvode. Ukoliko vaša zemlja nema online trgovinu, molimo vas da kliknete na 'Lokacije' za više informacija o narudžbi proizvoda u vašoj zemlji. 

 

Za obične kupce minimum ne postoji! Za nove članove i Forever poslovne korisnike minimalna narudžba iznosi €55.

Kako biste saznali više o Foreverovoj prilici, naručili proizvode ili saznali odgovore na druga pitanja, molimo kontaktirajte korisničku službu na adresi ___________ ili telefonskom broju

Forever Living Products nudi široku paletu proizvoda za zdravlje i ljepotu koja uključuje i naš najpoznatiji proizvod - Aloe Vera Gel. U ponudi su i vitamini, dodaci prehrani te proizvodi za osobnu njegu. Imamo preko stotinu različitih proizvoda. Kliknite na 'Proizvodi' kako bi provjerili što se sve nalazi u našemu katalogu. 

Običnim kupcima garantiramo povrat punog iznosa (ne uključujući poštarinu), ako proizvod vrate u roku 30 dana od kupnje istog.

Sve narudžbe Foreverovh poslovnih suradnika smatraju se konačnima. Oštećeni ili na drugi način neispravan proizvod, sa zadovoljstvom ćemo zamijeniti drugim. 

Molimo Vas da pročitate uvjete i pravila za više informacija.

Za maloprodaju prihvaćamo Visu, Mastercard, Discover i PayPal.

Za Foreverove poslovne suradnike prihvaćamo Visu, Mastercard, Discover, osobne čekove i doznake.