Opšta

Svakako! Jednostavno posetite našu prodavnicu i obavite kupovinu. Ako u vašoj zemlji ne postoji onnlajn prodavnica, molim vas posetite stranicu Lokacije za više informacija kako da poručite u vašoj zemlji.

 

Za maloprodajne kupce ne postoji minimalni iznos za koji moraju kupiti proizvode da bi mogli da izvrše kupovinu. Za Novus korisnike i Veleprodajne kvalifikovane Forever poslovne saradnike, minimalni iznos porudžbine je 100$.

Da saznate više o Forever prilici, poručite ili postavite bilo koje pitanje, molim vas kontaktirajte našu službu Brige o kupcima putem: customercare@foreverliving.com ili 1-888-440-ALOE (2563).

Forever Living Products nudi širok spektar kozmetičkih i nutritivnih proizvoda koji sadrže naš najpopularniji proizvod – Aloe Vera Gel, preko vitamina i suplemenata do proizvoda za ličnu higijenu. Imamo preko 100 proizvoda. Kliknite na Proizvode da biste se upoznali sa našim proizvodima kroz Katalog proizvoda.

Maloprodajni kupci imaju 30-dnevnu garanciju, počev od datuma kupovine, zagarantovan povraćaj 100% uplaćene sume (bez troškova slanja).

Sve kupovine koje obavljaju Forever poslovni partneri se posmatraju kao konačne. U slučaju nepravilnosti na kupljenom proizvodu, rado ćemo vam izvršiti zamenu proizvoda za isti.

Molimo vas da konsultujete Uslove i Politiku za detaljnije informacije.

Za maloprodajne porudžbine prihvatamo Visa, Mastercard, Discover and PayPal uplate.

Za porudžbine Forever poslovnih saradnika privatamo Visa, Mastercard, Discover, čekove i keš porudžbine.