General

Desigur! Viziteaza site-ul foreverliving.ro si efectueaza achizitia online. Va trebui sa iti creezi cont dupa care achizitia produselor tale preferate se va desfasura direct si fara impedimente.

 

Pentru cumparaturi directe, fara a deveni membru, nu exista suma minima de achizitie!  Pentru Novus Customer, comanda minima este de 25 de Euro fara TVA, iar pentru Forever Business Owners, suma minima de achizitie este de 50 de Euro fara TVA.

Pentru a afla mai multe informatii despre Oportunitatea Forever, contacteaza-ne la numarul de telefon 021.222 89.23. Pentru detalii despre comenzi, asteptam intrebarile tale la numarul 0800 802 563. Pentru orice informatie, iti stam la dispozitie pe adresa office@foreverliving.ro 

Forever Living Products ofera o gama larga de produse pentru sanatate si frumusete, de la cel mai popular produs al nostru, Aloe Vera Gel, la vitamine si suplimente alimentare, pana la produse de ingrijire personala. Te invitam sa descoperi cele peste 100 de produse din oferta Forever! Le gasesti printr-un click pe tab-ul Produse din meniul principal si selectand categoria dorita. 

Clientii care cumpara la pret de retail (consumatorii) pot returna produsele si primi contravaloarea lor in termen de 15 zile de la data achizitiei (sunt excluse taxele de livrare).

Toate comenzile plasate de Forever Business Owneri sunt considerate vanzari finale. In cazul unui produs defect, suntem bucurosi sa il inlocuim cu un produs nou.

Pentru mai multe informatii in acest sens, va rugam sa consultati sectiunea de Termeni & Conditii.

 

Pentru comenzile la retail (catre consumatori), acceptam plata cu carduri Visa, Mastercard.

Pentru Forever Business Owneri, acceptam Visa, Mastercard.