Општо

Of course! Simply visit our Retail Store and make a purchase. If your country does not have an online Retail Store, please visit the Locations tab for more information on how to order in your country.

 

Минималниот износ за порачка е 2.772,00 ден.

За повеќе информации ве молиме јавете се на тел.02/2465-846 секој работен ден од понеделник до петок од 9:00 до 19:00 часот.

Форевер Ливинг производите нудат голем избор на производи за здрвје и убавина меѓу кои се познатите Алое Вера гел, витамини и додатоци, како и прозиводи за лична нега. Имаме повеќе од 100 производи. Притиснете на производи за да ја погледнете нашата палета на производи.

Корисниците имаат 30-дена од датумот на купување, 100% гарација за враќање на парите (без трошокот за достава).

Сите порачки подигнати од сопствениците на Форевер бизнис се сметаат за финална продажба. Во случај на дефект на производот, ќе го замениме со нов.Ве молиме разгледајте ги правилата и политиките за подетални информации.

Плаќање во готово, со платежни картички или уплата преку банка.