Opšta

Naravno! Najjednostavniji način je da posetite Internet prodavnicu Forever Living Products doo Beograd i izvršite porudžbinu. Troškovi isporuke iznose 250 din. Možete nas posetiti i lično u predstavništvu Forevera u Beogradu na adresi Kumodraška 162.

Za kupce ne postoji minimalni iznos kupovine. Za poslovne saradnike vrednost svake pojedinačne kupovine svakog saradnika mora iznositi minimalno 55,00 EUR u dinarskoj protivvrednosti po srednjem dnevnom kursu Narodne banke Srbije za jedan EUR, umanjene za popust od 30% i potom uvećane za iznos poreza na dodatu vrednost po opštoj stopi od 20%.

Da saznate više o Forever poslovnoj šansi ili postavite bilo koje pitanje, kontaktirajte našu službu Brige o kupcima putem: office@flp.co.rs ili +381 11 3970 127.

Forever Living Products nudi širok spektar nutritivnih i kozmetičkih proizvoda koji sadrže naš najpopularniji proizvod – Aloe Vera Gel, preko vitamina i suplemenata do proizvoda za ličnu higijenu. Imamo preko 100 proizvoda. Kliknite na Proizvode da biste se upoznali sa našim proizvodima kroz Katalog proizvoda.

Kupci imaju 30-dnevnu garanciju, počev od datuma kupovine, zagarantovan povraćaj 100% uplaćene sume (bez troškova slanja).

Sve kupovine koje obavljaju Forever poslovni saradnici se posmatraju kao konačne. U slučaju nepravilnosti na kupljenom proizvodu, rado ćemo vam izvršiti zamenu proizvoda za isti.

Molimo vas da pogledate Poslovnu politiku za detaljnije informacije.

Prihvatamo sve kreditne kartice izuzev Diners i uplatu u kešu.