ПОКАЖИ МИ ПАРИТЕ

Програма Chairman’s Bonus връща част от годишните ни глобални приходи на нашите лидери и сътрудници, които успешно изграждат бизнеса си, за да ги възнагради за усърдната работа и всеотдайността им.

Квалифицирайте се за първо, второ или трето ниво (а защо не и за трите едновременно) и се уверете, че Форевър предлага най-щедрият компенсационен план в света! Друго преимущество? Ще получите покана да присъствате на Глобалното рали на екзотично място някъде по света, за да получите своя Chairman’s Bonus чек. Какво повече може да си пожелае човек?

Chairman’s Bonus
ПАРИ

ПАРИ

Всяка година собствениците на Форевър бизнес, квалифицирани за Chairman’s Bonus, получават чекове на обща стойност над $24 милиона долара в допълнение към останалите им месечни бонуси.

ПРИЗНАНИЕ

ПРИЗНАНИЕ

Квалификантите за Chairman’s Bonus получават чека си от програмата на сцената пред хиляди свои колеги, за да получат признание за удивителното си постижение.КВАЛИФИКАЦИЯ

Квалификационен период: 1 януари – 31 декември

БЪДЕТЕ АКТИВНИ ВСЕКИ МЕСЕЦ И КВАЛИФИЦИРАНИ ЗА ПРОГРАМА FOREVER2DRIVE ПОНЕ 1 МЕСЕЦ В ГОДИНАТА.
ПЪРВО НИВО
700 ЛИЧНИ И НЕМЕНИДЖЪРСКИ БОНУСНИ ТОЧКИ
150 НОВИ БОНУСНИ ТОЧКИ
1 МЕНИДЖЪР В ЕКИПА С 600 Б.Т. В СТРАНАТА НА КВАЛИФИКАЦИЯ ИЛИ 1 МЕНИДЖЪР В ЕКИПА, КВАЛИФИЦИРАЩ СЕ ЗА CHAIRMAN’S BONUS В КОЯТО И ДА Е ДЪРЖАВА
ВТОРО НИВО
600 ЛИЧНИ И НЕМЕНИДЖЪРСКИ БОНУСНИ ТОЧКИ
100 НОВИ БОНУСНИ ТОЧКИ
3 CHAIRMAN’S BONUS МЕНИДЖЪРИ В ЕКИПА
ТРЕТО НИВО
500 ЛИЧНИ И НЕМЕНИДЖЪРСКИ БОНУСНИ ТОЧКИ
100 НОВИ БОНУСНИ ТОЧКИ
6 CHAIRMAN’S BONUS МЕНИДЖЪРИ В ЕКИПА
Пълно описание на всички изисквания ще откриете във Фирмената политика.