POKAŽI MI NOVAC

Chairman’s Bonus program isplaćuje 3% naše ukupne (svjetske) godišnje zarade vođama i poslovnim suradnicima kako bi ih nagradili za njihovu marljivost i predanost.

Kvalificirajte se za 1., 2. ili 3. razinu (ili sve tri razine!) i saznajte kako je Forever široke ruke i ima najbolji kompenzacijski plan na svijetu! Dodatni bonus? Bit ćete pozvani na egzotičnu destinaciju Global Rallyja gdje ćete primiti svoj Chairman’s Bonus ček. Zaista ne može bolje od toga!

Chairman’s Bonus
NOVAC

NOVAC

Svake godine Foreverovi Poslovni suradnici koji se kvalificiraju za Chairman’s Bonus dobivaju čekove čija ukupna vrijednost prelazi $26 milijuna USD uz redovite mjesečne bonuse.

PRIZNANJA

PRIZNANJA

Kvalificiranima za Chairman’s Bonus odajemo priznanje uručivanjem čeka na pozornici pred tisućama njihovih kolega kako bismo proslavili njihovo nevjerojatno postignuće.KAKO SE KVALIFICIRATI

Kvalifikacijsko razdoblje: 1. siječnja - 31. prosinca

BUDITE AKTIVNI SVAKI MJESEC I KVALIFICIRANI ZA POTICAJ FOREVER2DRIVE BAR JEDAN MJESEC U GODNI.
1. RAZINA
700 OSOBNIH I NEMENADŽERSKIH BONUSNIH BODOVA
150 NEW CASE CREDITS
1 MENADŽER IZ DONJE LINIJE SA 600 BONUSNIH BODOVA U ZEMLJI KVALIFIKACIJE ILI 1 MENADŽER IZ DONJE LINIJE KOJI SE KVALIFICIRAO ZA CHAIRMAN’S BONUS BEZ OBZIRA NA LOKACIJU (DRŽAVU).
2. RAZINA
600 OSOBNIH I NEMENADŽERSKIH BONUSNIH BODOVA
100 NOVIH BONUSNIH BODOVA
3 CHAIRMAN’S BONUS MANAGERA IZ DONJE LINIJE
3. RAZINA
500 OSOBNIH I NEMENADŽERSKIH BONUSNIH BODOVA
100 NOVIH BONUSNIH BODOVA
6 CHAIRMAN’S BONUS MANAGERA IZ DONJE LINIJE
Za detalje o zahtjevima prilikom kvalificiranja za poticaje, molimo proučite marketing plan.