MUTASD A PÉNZT

Chairman’s Bonus programunk keretében teljes bevételünk 3%-át visszafizetjük vezető üzleti partnereink részére kemény munkájuk és elhivatottságuk elismeréseként és jutalmazásaként.

Minősülj a program 1., 2., vagy 3. (vagy akár mindhárom!) szintjére és legyél te is részese annak, hogy bevételének visszaosztása terén a Forever a legnagylelkűbb vállalat a világon! Bónuszként részt vehetsz a világ különböző lenyűgöző pontjain megrendezett Global Rally-nkon is hogy átvedd a Chairman's Bonus csekkedet!

Chairman’s Bonus
PÉNZ

PÉNZJUTALOM

Chairman’s Bonus minősült Forever Üzleti partnereink részére egyéb havi jövedelmeiken felül minden évben több, mint 24 milló USA dollárnyi bónuszcsekket osztunk ki.

ELISMERÉS

ELISMERÉS

Chairman’s Bonus minősültjeink rendkívüli teljesítményét a Global Rally rendezvényünk színpadán, több ezer társuk előtt ünnepeljük meg egy nagyszabású gálaműsor keretein belül, ahol kiosztásra kerülnek csekkjeik.



MINŐSÜLÉSI FELTÉTELEK

Minősülési időszak: január 1 – december 31

LÉGY AKTÍV MINDEN HÓNAPBAN ÉS MINŐSÜLJ FOREVER2DRIVE GÉPKOCSI ÖSZTÖNZŐ PROGRAMUNKRA LEGALÁBB 1 HÓNAPBAN!
1. SZINT
700 SZEMÉLYES ÉS NEM-MANAGERI KARTON PONT
150 ÚJ KARTON PONT
1 ALSÓVONALBELI MANAGER 600 KARTON PONTTAL A MINŐSÜLŐ ORSZÁGBAN, VAGY 1 ALSÓVONALBELI CHAIRMAN’S BONUS MANAGER BÁRMELY RÉSZTVEVŐ ORSZÁGBAN
2. SZINT
600 SZEMÉLYES ÉS NEM-MANAGERI KARTON PONT
100 ÚJ KARTON PONT
3 ALSÓVONALBELI CHAIRMAN’S BONUS MANAGER BÁRMELY RÉSZTVEVŐ ORSZÁGBAN
3. SZINT
500 SZEMÉLYES ÉS NEM-MANAGERI KARTON PONT
100 ÚJ KARTON PONT
6 ALSÓVONALBELI CHAIRMAN’S BONUS MANAGER BÁRMELY RÉSZTVEVŐ ORSZÁGBAN
További részletekért, vagy az ösztönző program teljes leírásáért kérjük tekintsd meg nemzetközi üzletpolitikánk vonatkozó szakaszait.