ME TREGO PARATE

Programi jone i bonusit Chairman then mbrapsht 3% e të ardhurave tona globale në vit për udhëheqësit tanë dhe ndërtuesit e biznesit per ti shpërblyer ata për punën e madhe dhe përkushtimin.

I kualifikuar ne nivelet 1, 2 ose 3 (ose te tre!) dhe të mësojmë se si Forever ka planin më bujare te kompensimit në botë! Një tjetër bonus? Ju do të ftohen në Global Rally në një destinacion ekzotik në mbarë botën për të marr bonusin tuaj Chairman. Nuk ka marrë asnje më të mirë se kaq!

Chairman’s Bonus
PARA

PARA

Cdo vit bonusi jone Chairman Partneret e Biznesit Forever marrin çeqe me vlerë mbi 24 milionë dollarë USD, përveç bonuseve të tjera mujore.

MIRNJOHJE

MIRNJOHJE

Te kualifikuarit per bonusin Chairman ju jepet ceku me mirnjohje ne nje skene para mijëra kolegët e tyre për të festuar arritjet e tyre të mahnitshme.SI TE KUALIFIKOHESHr

Periudha e kuallifikimit : 1 Janar - 31 Dhjetor

BEHU AKTIV CDO MUAJ DHE KUALIFIKOHU PER TE FITUAR STIMIJT E FOREVER2DRIVE TE PAKTEN NJE HERE NE MUAJ.
NIVELI 1
700 PERSONALE DHE AND NON-MANAGER PIKE
150 PIKE TE RREJA
1 MENAXHER NE LINJEN E POSHTME ME 600 PIKE IN QUALIFYING COUNTY OR 1 DOWNLINE CHAIRMAN’S BONUS QUALIFYING MANAGER IN ANY COUNTRY
LEVEL 2
600 PERSONAL AND NON-MANAGER CASE CREDITS
100 NEW CASE CREDITS
3 DOWNLINE CHAIRMAN’S BONUS MANAGERS
LEVEL 3
500 PERSONAL AND NON-MANAGER CASE CREDITS
100 NEW CASE CREDITS
6 DOWNLINE CHAIRMAN’S BONUS MANAGERS
Për një shpjegim të plotë të të gjitha kërkesave, për t'u kualifikuar për stimujt, ju lutem shikoni planin e plotë të marketingut.