ПОКАЖИ МИ ГИ ПАРИТЕ

Нашата програма Chairman’s Bonus исплаќа назад 3% од вкупните годишни приходи на фирмата на нашите лидери и градители на бизнис за нивната напорна работа и посветеност.

Квалификувајте се на ниво 1,2 и 3 (или сите три!) и научете како Форевер го има најдарежливиот компензационен план во светот! Друг бонус? Ќе бидете поканети на Глобал Рели на егзотична дестинација низ светот за да го земете вашиот чек од Chairman’s Bonus програмата. Не може да биде подобро од ова!

Chairman’s Бонус
ПАРИ

ПАРИ

Секоја година нашите СФБ кои се квалификувани за програмата Chairman’s Bonus добиваат чекови во вкупна вредност поголема од 24 милиони УСД како дополнение на другите месечни бонуси.

ПРИЗНАНИЕ

ПРИЗНАНИЕ

Квалификуваните во Chairman’s Bonus програмата ќе бидат признаени и наградени со чекови пред илјадници СФБ со кои заедно ќе го прослават нивното неверојатно достигнување.КАКО ДА СЕ КВАЛИФИКУВАТЕ

Квалификационен период: Јануари 1-ви – Декември 31-ви

БИДЕТЕ АКТИВНИ СЕКОЈ МЕСЕЦ И КВАЛИФИКУВАЈТЕ СЕ ЗА ПРОГРАМАТА FOREVER2DRIVE БАРЕМ 1 МЕСЕЦ ОД ГОДИНАТА
НИВО 1
ДА СЕ РЕАЛИЗИРААТ 700 ЛИЧНИ И НЕМЕНАЏЕРСКИ БОДОВИ ВО КВАЛИФИКАЦИОНИОТ ПЕРИОД
МИНИМУМ 150 БОДОВИ ОД НОВУС КЛИЕНТИ
1 МЕНАЏЕР ВО МРЕЖА СО 600 БОДОВИ ВО КВАЛИФИКАЦИОНАТА ДРЖАВА ИЛИ 1 CHAIRMAN’S БОНУС КВАЛИФИКУВАН МЕНАЏЕР ВО БИЛО КОЈА ДРЖАВА
НОВО 2
ДА СЕ РЕАЛИЗИРААТ 600 ЛИЧНИ И НЕМЕНАЏЕРСКИ БОДОВИ ВО КВАЛИФИКАЦИОНИОТ ПЕРИОД
МИНИМУМ 100 БОДОВИ ОД НОВУС КЛИЕНТИ
3 CHAIRMAN’S БОНУС МЕНАЏЕРИ ВО МРЕЖА
НИВО 3
ДА СЕ РЕАЛИЗИРААТ 500 ЛИЧНИ И НЕМЕНАЏЕРСКИ БОДОВИ ВО КВАЛИФИКАЦИОНИОТ ПЕРИОД
МИНИМУМ 100 БОДОВИ ОД НОВУС КЛИЕНТИ
6 CHAIRMAN’S БОНУС МЕНАЏЕРИ ВО МРЕЖА
За детално објаснување на сите услови за да се квалификувате на мотивационите програми, ве молиме да го погледнете маркетинг планот.