SHOW ME THE MONEY

Ons Chairman’s Bonus programma betaalt jaarlijks een percentage van onze wereldwijde omzet terug aan de gekwalificeerde Forever Business Owners om hen te belonen voor hun harde werk en toewijding.

Kwalificeer voor level 1, 2 of 3 (of alle drie!) en ervaar dat Forever het meest genereuze compensatieplan in de wereld heeft! Nog een bonus? U zal worden uitgenodigd voor de Global Rally op een exotische bestemming ergens in de wereld om uw Chairman's Bonus cheque in ontvangst te nemen. Het kan niet beter!

Chairman’s Bonus
INKOMSTEN

INKOMSTEN

Ieder jaar ontvangen onze Chairman's Bonus gekwalificeerden (Forever Business Owners) cheques met een totaal van meer dan $24 million USD in aanvulling op alle andere maandelijkse bonussen.

ERKENNING

ERKENNING

De cheques voor alle Chairman’s Bonus gekwalificeerden worden uitgereikt en daarbij erkend op het podium tijdens de Global Rally in het bij zijn van duizenden enthousiaste collega's om deze geweldige prestatie met hun te vieren.HOE KUNT U ZICH KWALIFICEREN?

Kwalificatieperiode: 1 januari – 31 december

U MOET IEDERE MAAND 4 CC ACTIEF EN LEADERSHIP BONUS GEKWALIFICEERD ZIJN EN GEKWALIFICEERD VOOR DE EARNED INCENTIVE FOREVER2DRIVE (TENMINSTE 1 MAAND VAN DE KWALIFICATIEPERIODE).
LEVEL 1
700 PERSOONLIJKE EN NON-MANAGER CASE CREDITS
150 NIEUWE CASE CREDITS
1 DOWNLINE MANAGER MET 600 CASE CREDITS IN HET KWALIFICERENDE LAND OF 1 DOWNLINE CHAIRMAN’S BONUS GEKWALIFICEERDE MANAGER UIT EEN ANDER GEKWALIFICEERD LAND
LEVEL 2
600 PERSOONLIJKE EN NON-MANAGER CASE CREDITS
100 NIEUWE CASE CREDITS
3 DOWNLINE CHAIRMAN’S BONUS MANAGERS
LEVEL 3
500 PERSOONLIJKE EN NON-MANAGER CASE CREDITS
100 NIEUWE CASE CREDITS
6 DOWNLINE CHAIRMAN’S BONUS MANAGERS
Voor een uitgebreide uitleg van alle Incentive kwalificatie-eisen, bekijk het volledige Marketingplan in het samenwerkingsreglement.