ARATA-MI BANII

Programul nostru Chairman’s Bonus plateste inapoi 3% din venitul nostru global anual, catre lideri si dezvoltatori de afacere pentru a-i rasplati pentru munca si dedicarea lor.

Califica-te la nivelul 1, 2 sau 3 (sau toate trei!) si afla cum Forever are cel mai generos plan de compensatie din lume! Alt bonus? Vei fi invitat la Raliul Global, intr-o destinatie exotica in jurul lumii, pentru a-ti primi cecul la Chairman's Bonus. Nu se poate mai bine decat atat!

Chairman’s Bonus
BANI

BANI

In fiecare an, Forever Business Owneri calificati la Chairman’s Bonus, primesc cecuri in valoare totala de pester 24 milioane USD, in plus fata de bonusurile lor lunare.

RECUNOASTERE

RECUNOASTERE

Calficatii la Chairman’s Bonus sunt recunoscuti pe scena, cecurile lor le sunt inmanate in fata a mii de oameni, pentru a sarbatori realizarile lor extraordinare.CUM TE CALIFICI

Perioada de calificare: 1 Ianuarie - 31 Decembrie

FII ACTIV IN FIECARE LUNA SI CALIFICAT LA PROGRAMUL STIMULATIV FOREVER2DRIVE CEL PUTIN 1 LUNA PE AN.
NIVELUL 1
700 PUNCTE CREDIT PERSONALE SI NON-MANAGERIALE
150 PUNCTE CREDIT NOI
1 MANAGER IN LINIA INFERIOARA CU 600 PUNCTE CREDIT IN TARA DE CALIFICARE SAU 1 MANAGER IN LINIA INFERIOARA, CALIFICAT LA CHAIRMAN’S BONUS IN ORICE TARA
NIVELUL 2
600 PUNCTE CREDIT PERSONALE SI NON-MANAGERIALE
100 PUNCTE CREDIT NOI
3 MANAGERI CHAIRMAN’S BONUS IN LINIA INFERIOARA IN ORICE TARA
NIVELUL 3
500 PUNCTE CREDIT PERSONALE SI NON-MANAGERIALE
100 PUNCTE CREDIT NOI
6 CHAIRMAN’S BONUS MANAGERS IN LINIA INFERIOARA IN ORICE TARA
Pentru explicatii complete si toate conditiile necesare calificarii la programul stimulativ, va rugam sa verificati politicile companiei.