FEDEZD FEL A SIKER TITKAIT!

Az Eagle Managerek olyan kivételes Forever Üzleti Partnereink, akik amellett, hogy elhivatottan építik üzletüket, segítenek másoknak abban, hogy jobban nézzenek ki és jobban érezzék magukat.

Az Eagle Manager programban az a csodálatos, hogy annak során, ahogy Eagle Managerré válsz úgy éred el a saját üzleti sikereidet, hogy közben segítesz másoknak, hogy jobban nézzenek ki, jobban érezzék magukat és elérjék a saját Forever álmukat. Mindez magasabb összegű bónusszal, nagyobb saját csapattal és magasabb jövedelemmel jár. Emellett az Eagle Managerek minden év szeptemberében hivatalosak az Eagle Manager’s Retreat-re, ahol hasznos képzéseken vehetnek részt a világ valamely egzotikus pontján, pihenhetnek és megismerkedhetnek más vezetőkkel, hogy megoszthassák tapasztalataikat.

Eagle Manager
JÖVEDELEM

JÖVEDELEM

Miközben Eagle Managerré válsz, jelentősen növekszik az üzleted is, ami nagyobb összegű havi bónuszokat és magasabb jövedelmet eredményez az Új Vásárlóid után.

KÉPZÉS

TOVÁBBKÉPZÉS

Az Eagle Managerek felső vezetői képzésben részesülnek hogy még hatékonyabban tudják használni a Forever értékesítést támogató eszközeit, mindent megtudjanak új termékeinkről és maximálisan tudják kamatoztatni értékesítési technikáikat.

UTAZÁS

UTAZÁS

Juss el te is minden év szeptemberében az Eagle Manager’s Retreat-re, ahol a világ egyik egzotikus pontján pihenhetsz, vehetsz részt kitűnő képzéseken és megismerkedhetsz más vezető üzleti partnereinkkel hogy megoszthassátok tapasztalataitokat.

RECOGNITION

ELISMERÉS

Eagle Managereink munkáját és teljesítményét minden évben az Eagle Manager’s Retreat-en való részvételi lehetőséggel jutalmazzuk és ismerjük el.MINŐSÜLÉSI FELTÉTELEK

Minősülési időszak: május 1 – április 31

LÉGY AKTÍV ÉS MINŐSÜLJ VEZETŐSÉGI BÓNUSZRA MINDEN HÓNAPBAN
ÉRJ EL 720 KARTON PONTOT, AMIBŐL LEGALÁBB 100 KARTON PONT SZEMÉLYESEN SZPONZORÁLT ALSÓVONALADBÓL SZÁRMAZIK
SZEMÉLYESEN SZPONZORÁLJ ÉS ÉPÍTS FEL LEGALÁBB 2 ÚJ SPERVISIORI VONALAT
SENIOR
MANAGER
1 ALSÓVONALBELI EAGLE MANAGER
SOARING
MANAGER
3 ALSÓVONALBELI EAGLE MANAGER
ZAFÍR
MANAGER
6 ALSÓVONALBELI EAGLE MANAGER
GYÉMÁNT-ZAFÍR
MANAGER
10 ALSÓVONALBELI EAGLE MANAGER
GYÉMÁNT
MANAGER
15 ALSÓVONALBELI EAGLE MANAGER
DUPLA GYÉMÁNT
MANAGER
25 ALSÓVONALBELI EAGLE MANAGER
TRIPLA
GYÉMÁNT
35 ALSÓVONALBELI EAGLE MANAGER
CENTÚRIÓ GYÉMÁNT
MANAGER
45 ALSÓVONALBELI EAGLE MANAGER
További részletekért, vagy az ösztönző program teljes leírásáért kérjük tekintsd meg nemzetközi üzletpolitikánk vonatkozó szakaszait.