LETITE VISOKO

Eagle menadžeri predstavljaju naše poslovne saradnike koji su posvećeni građenju posla i pomaganju drugima da izgledaju i osećaju se bolje.

Prednost koju donosi status Eagle menadžer ogleda se u unapređenju vašeg poslovanja – pomažući drugima da bolje izgledaju, da se bolje osećaju i da ostvare svoj Forever san, bićete u mogućnosti da poboljšate svoje poslovanje. To znači veće bonuse, više saradnika u timu, viši prihod od prodaje i još mnogo toga. I to nije sve, svaki Eagle menadžer je pozvan da prisustvuje Eagle Manager's Retreat događaju za edukaciju, opuštanje i povezivanje sa drugim uspešnim poslovnim saradnicima.

Eagle Manager
NOVAC

NOVAC

Ako postanete Eagle menadžer, proširićete svoje poslovanje, što će vam doneti veće mesečne bonuse i povećanje profita u radu sa Novus korisnicima!

OBUKA

OBUKA

Za Eagle menadžere je obezbeđena dodatna obuka kako bi bolje koristili Forever alate, postali stručnjaci za nove proizvode i maksimalno iskoristili svoju tehniku prodaje.

PUTOVANJA

PUTOVANJA

Učestvujte u događaju Eagle Manager’s Retreat, koji se održava svake godine na nekoj od egzotičnih destinacija širom sveta radi opuštanja, obuke i druženja sa najuspešnijim FPS.

PRIZNANJE

PRIZNANJE

Naši Eagle menadžeri svake godine dobijaju priznanja za svoja dostignuća na Eagle Manager’s Retreat i Global Rally događajima.KAKO SE KVALIFIKOVATI

Kvalifikacioni period: 1. maj – 30. april

SVAKOG MESECA TREBA BITI AKTIVAN I KVALIFIKOVAN ZA LIDERSKI BONUS
OSTVARITE NAJMANJE 720 UKUPNIH BODOVA, UKLJUČUJUĆI I NAJMANJE 100 BODOVA OD NOVOUKLJUČENIH SARADNIKA
LIČNO SPONZORIŠITE I RAZVIJTE NAJMANJE DVE NOVE SUPERVIZORSKE LINIJE
SENIOR MENADŽER
1 EAGLE MENADŽER U STRUKTURI
SOARING MENADŽER
3 EAGLE MENADŽERA U STRUKTURI
SAFIR MENADŽER
6 EAGLE MENADŽERA U STRUKTURI
DIJAMANT-SAFIR MENADŽER
10 EAGLE MENADŽERA U STRUKTURI
DIJAMANT MENADŽER
15 EAGLE MENADŽERA U STRUKTURI
DUPLI DIJAMANT MENADŽER
25 EAGLE MENADŽERA U STRUKTURI
TROSTRUKI DIJAMANT
35 EAGLE MENADŽERA U STRUKTURI
CENTURION DIJAMANT
MENADŽER
45 EAGLE MENADŽERA U STRUKTURI
Za detaljno objašnjenje svih zahteva u vezi sa kvalifikacijama za podsticajne programe, molimo pogledajte poslovnu politiku društva.