TE FLUTUROSH LART.

Eagle Managers jane ata Partnere te Biznesit Forever qe i jane dedikuar ndertimit te biznesit te tyre dhe te ndihmojne te tjeret te te duken dhe ndihen me mire.

Fuqia e tu berit Eagel Manager është ajo që e bën biznesin tuaj - duke ndihmuar të tjerët të duken më të mirë, të ndjehen më mirë dhe të arrijne endrat e tyre Forever, ju do te jeni në gjendje të rritni biznesin tuaj. Kjo do të thotë ceke bonusi më të mëdhenj, një ekip të madh, te ardhura më të larta të shitjes me pakicë dhe më shumë. Eagle Menager janë të ftuar çdo shtator në Eagle Menager Retreat për trajnim, relaksim dhe te krijojne mardhenie me udhëheqës të tjerë të biznesit!

Eagle Manager
PARA

PARA

Duke u bere Eagle Manager, ju do te ritni biznesin tuaj, duke rezultuar ne bonuse te medha mujore dhe ne perfitime te medha per konsumatoret dhe partneret e rrinj te biznesit!

TRAINIM

TRAINIM

Eagle Manager marin trajnim te avancuar per ti ndihmuar ata te perdorin mjetet e Forever, duke u bere eksperte per produktet e rreja dhe duke maksimizuar teknikat e tyre te shitjes.

UDHETIME

UDHETIME

Behu pjese e Eagle Manager’s Retreat cdo Shtator ne ne vende ekzotike perreth gjithe botes per te pushuar, trajnuar dhe per te krijuar mardhenie me lidera te tjere FBO.

MIRNJOHJE

MIRNJOHJE

Eagle Manager tane njhen per aritjet ne Eagle Manager’s Retreat dhe Global Rally cdo vit.SI TE KUALIFIKOHENI

Perioda e kualifikimit: 1 Maj – 31Prill

BEHU AKTIV AND MERNI BONUSIN E UDHEHEQSIT CDO MUAJ
MBLIDHNI TE PAKTEN 720 PIKE NE TOTAL, PERFSHIRE DHE 100 PIKE NGA TE RRINJTE, TE LINJES TE POSHTME ME SPONSORIZIM DIREKT.
TE SPONSORIZOSH DHE TE ZHVILLOSH TE PAKTEN DY LINJA TE RREJA SUPERVIZORESH
SENIOR
MANAGER
1 EAGLE MANAGER NE LINJEN E POSHTME
SOARING
MANAGER
3 EAGLE MANAGERS NE LINJEN E POSHTME
SAPPHIRE
MANAGER
EAGLE MANAGERS NE LINJEN E POSHTME
DIAMOND-SAPPHIRE
MANAGER
10 EAGLE MANAGERS NE LINJEN E POSHTME
DIAMOND
MANAGER
15 EAGLE MANAGERS NE LINJEN E POSHTME
DOUBLE DIAMOND
MANAGER
25 EAGLE MANAGERS NE LINJEN E POSHTME
TRIPLE
DIAMOND
35EAGLE MANAGERS NE LINJEN E POSHTME
CENTURION DIAMOND
MANAGER
45 EAGLE MANAGERS NE LINJEN E POSHTME
Per nje shpjegim me te plote te kerkesave per te gjitha llojet e stimujve, ju lutem shihni planin e plote te marketingut.