ZBOARA LA INALTIME

Eagle Manageri sunt acei Forever Business Owners dedicati dezvoltarii afacerii lor si dornici sa-i ajute si pe ceilalti sa arate mai bine si sa se simta mai bine.

Puterea de a deveni un Eagle Manager vine din dorinta de a ajuta oamenii sa arate mai bine, sa se simta mai bine si sa-si atinga visul Forever si inseamna cresterea afacerii tale. Adica cecuri bonus mai mari, o echipa mai mare, un nivel de venituri mai mare de la consumatorii tai si multe alte benficii. Eagle Managerii sunt invitati in fiecare an, in luna septembrie, la Eagle Manager’s Retreat pentru training, relaxare si socializare cu liderii Forever!

Eagle Manager
BANI

BANI

Devenind Eagle Manager, iti vei dezvolta afacerea si vei obtine bonusuri lunare mai mari, profit din vanzarea produselor si Novus Customeri in afacerea ta!

TRAINING

TRAINING

Eagle Managerii beneficiaza de un training avansat care ii va ajuta sa foloseasca eficient instrumentele Forever, sa obtina expertiza pentru produsele noi si sa-si maximizeze vanzarile.

CALATORIE

CALATORIE

Vino la Eagle Manager’s Retreat in fiecare septembrie, in destinatii exotice din intreaga lume, pentru relaxare, training si socializare cu alti lideri FBO!

RECUNOASTERE

RECUNOASTERE

Eagle Managerii sunt recunoscuti in fiecare an pentru realizarile lor la Eagle Manager’s Retreat si Raliul Global.CUM TE CALIFICI

Perioada de Calificare: 1 Mai – 30 Aprilie

FII ACTIV SI CALIFICA-TE LA BONUSUL DE CONDUCERE IN FIECARE LUNA
ACUMULEAZA CEL PUTIN 720 PUNCTE CREDIT TOTALE, INCLUZAND CEL PUTIN 100 DE PUNCTE CREDIT OBTINUTE DE LA NOI INSCRISI, SPONZORIZATI PERSONAL IN LINIA INFERIOARA
SPONSORIZEA PERSONAL SI CALIFICA CEL PUTIN DOUA NOI LINII DE SUPERVIZOR
SENIOR MANAGER
1 EAGLE MANAGER IN LINIA INFERIOARA
SOARING MANAGER
3 EAGLE MANAGERS IN LINIA INFERIOARA
SAFIR MANAGER
6 EAGLE MANAGERI IN LINIA INFERIOARA
DIAMANT-SAFIR MANAGER
10 EAGLE MANAGERI IN LINIA INFERIOARA
DIAMANT MANAGER
15 EAGLE MANAGERI IN LINIA INFERIOARA
DUBLU DIAMANT MANAGER
25 EAGLE MANAGERI IN LINIA INFERIOARA
TRIPLU DIAMANT
35 EAGLE MANAGERI IN LINIA INFERIOARA
CENTURION DIAMANT MANAGER
45 EAGLE MANAGERI IN LINIA INFERIOARA
Pentru o explicatie completa pentru toate conditiile necesare calificarii la programul stimulativ, va rugam sa consultati Politicile Companiei.